Villkor

Order ・Frakt ・Betalning ・Säkerhet & Sekretess ・Byten & Returer

ATT BESTÄLLA

För att lägga en beställning hos oss kan du enklast använda dig av vår webbutik, men det går bra att ringa och på nummer +46 372 30535 eller skicka ett mail till info@cooee.se. Vi har inte alla våra produkter representerade i webbutiken så om du frågor kring produkter du inte hittar vänligen kontakta oss. Att beställa via webbutiken ger dig flest betalningsmetoder samt snabbare orderhantering, så om produkten du letar efter finns här, tveka inte utan köp den online.

FRAKT & LEVERANS

Cooee Design erbjuder låga kostnader på frakter runt om i världen och vi skickar din order inom 3 dagar om produkten finns på lager. Normala leveranstider är 1-2 dagar inom Sverige, 3-5 dagar inom Europa och 7-21 dagar till övriga världen. Vi erbjuder två olika fraktmetoder med priser baserade på vikt samt destination, dessa är 1:a klass varubrev samt spårbara paket.

Om du väljer att skicka med spårbart paket så finner du spårningsnumret på dina sidor efter att ordern har behandlats av oss.

Om en produkt är restnoterad kan du vanligtvis göra en bokning av produkten för att vara säker på att du får den när den kommer åter.

BETALNING

Betalningar kan göras genom Paypal & kreditkort via DIBS. Svenska samt Norska kunder kan också välja att betala med Klarna faktura. Fakturan skickas med varan och betalningsvillkor är 14 dagar. Om du väljer att betala med kreditkort eller Paypal så debiteras du direkt efter köpet. Detta gäller även på restnoterade produkter.

Alla priser är inklusive moms/VAT 25%, men invånare utanför den EU handlar tax-free. När försändelsen anländer till mottagarlandet kan lokala avgifter eller tullavgifter tillkomma. För mer information angående lokala avgifter var vänlig att kontakta ditt lands tullombud. Tullavgifterna blir vanligtvis lägre än momsen/VAT som dras av vid köpet, så den totala kostnaden borde inte överstiga priserna med moms/VAT inkluderat. Vi kan tyvärr inte skicka försändelse som gåvor, så var snälla att inte kontakta oss angående detta.

SÄKERHET & SEKRETESS

Alla korttransaktioner på vår sida går via DIBS säkra betalsystem som krypterar dina kortdetaljer. Kundinformation är konfidentiell och lämnas inte ut till någon utanför Cooee Design. Om du betalar via Palpal, var då vänlig att läsa om deras säkerhet och policy på deras sida för mer information.

BYTEN & RETURER

Det är väldigt viktigt för oss att du blir nöjd med ditt köp. Byten (av färg, storlek eller modell) och återköp kan göras inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan måste vara oanvänd eller i nyskick. Om du vill byta eller skicka tillbaka en vara så uppskattar vi om du kontaktar oss innan via mail info@cooee.se

Returadress: Cooee Design AB • Värnamovägen 17 • 341 51 Lagan • Sweden

Vid returer betalas frakten av kunden, men om produkten har någon defekt så krediterar vi dig kostnaden. Vid byten så betalar kunden frakten till oss, men vi skickar ut din nya vara utan kostnad. Om du har några frågor, var vänlig att kontakta oss via info@cooee.se eller ring +46 372 30535

 AVSLUTNINGSVIS

Tack för att du tagit dig tid att läsa! Om du har några frågor som inte besvarats här så kan du skicka ett mail till oss så hjälper vi dig så snart vi kan.

Välkommen till vår butik